INDUSTRIEEL HET MATERIAALco. VAN SHANGHAI YANYE, LTD

Wij voorzien Brandkast, Besparing, en duurzame het Koelen Oplossing!!

Ben de beste globale koelleider!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenKoeltorenconfiguratiescherm

Het Configuratiescherm van de grensoverschrijdend verkeer Koeltoren, het Systeemiso 9001 Certificaat van de Koeltorencontrole

Van goede kwaliteit gesloten koeltoren voor verkoop
Van goede kwaliteit gesloten koeltoren voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Het Configuratiescherm van de grensoverschrijdend verkeer Koeltoren, het Systeemiso 9001 Certificaat van de Koeltorencontrole

China Het Configuratiescherm van de grensoverschrijdend verkeer Koeltoren, het Systeemiso 9001 Certificaat van de Koeltorencontrole leverancier
Het Configuratiescherm van de grensoverschrijdend verkeer Koeltoren, het Systeemiso 9001 Certificaat van de Koeltorencontrole leverancier Het Configuratiescherm van de grensoverschrijdend verkeer Koeltoren, het Systeemiso 9001 Certificaat van de Koeltorencontrole leverancier Het Configuratiescherm van de grensoverschrijdend verkeer Koeltoren, het Systeemiso 9001 Certificaat van de Koeltorencontrole leverancier Het Configuratiescherm van de grensoverschrijdend verkeer Koeltoren, het Systeemiso 9001 Certificaat van de Koeltorencontrole leverancier Het Configuratiescherm van de grensoverschrijdend verkeer Koeltoren, het Systeemiso 9001 Certificaat van de Koeltorencontrole leverancier

Grote Afbeelding :  Het Configuratiescherm van de grensoverschrijdend verkeer Koeltoren, het Systeemiso 9001 Certificaat van de Koeltorencontrole

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: YANYE or JiangFAn
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: YCT

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: I Eenheid
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: PALLET MET FILM HET VERPAKKEN VOOR CONTAINER OCEAANvervoer
Levertijd: 40 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 2000 EENHEID/MAAND
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

cooling tower controller

,

evaporative cooler control panel

Wordt het YanYe koelmateriaal wijd gebruikt in petrochemische stof, geneesmiddel, staal, automobiel, gieterij, kernenergieinstallaties, elektrische centrales, glas productie, IT fabrieken, voedsel en andere gebieden, en lucht vernietigde systemen, inductieoven, ononderbroken afgietselmateriaal, vorm, glas smeltende oven, luchtcompressoren, injectie het vormen machines, lassenmateriaal, het schilderen materiaal en andere faciliteiten, en aan partners op diverse gebieden om professionele technische ondersteuning en de diensten te verlenen.

Voordelen van Koeltoren Met gesloten circuit (CCCT)
 
PersoneelsBescherming van de gezondheid
Het open koelwatersysteem is onderworpen aan watervervuiling en, dientengevolge, verspreiden de bacteriën van diverse soorten zich snel om een ernstige bedreiging voor menselijke gezondheden te worden door de bacteriën te verdrijven die damp bevatten. Een populaire ziekte van open waterkoelingssysteem is legionair die mensenleven door longontsteking te veroorzaken in gevaar brengt, die voor mensen die & in de gebouwen met centrale airconditioners leven werken vooral waar is. De koeltoren met gesloten circuit heeft het grootste aandeel van koelwater die binnen ingesloten lijn doorgeven, dus is niet onderworpen aan watervervuiling. De speciaal ontworpen luifels niet alleen verminderen de beperkte afwijking van het nevelwater op minimumniveau, maar ook houd effectief buitenzonlicht en deeltjes van het ingaan van het torenbassin cultiverend tegen de groei van bacteriën.
 
Buis het Schrapen Preventie
De meeste die het schrapen & het bevuilen problemen worden veroorzaakt door onzuiverheden in het koelen van buizen door proces koelwater worden gebracht, dat gemakkelijk het materiaal van de hitteverwerping zoals smeltende ovens zal beschadigen, sommige gevallen waarvan de kwesties van de personeelsveiligheid impliceren. Voor ander materiaal zoals centrale airconditioner, generators, compressoren enz., het schrapen zijn de problemen één van de belangrijkste redenen voor lagere verrichtingsefficiency en het verzuren van onderhoudskosten. De koeltoren met gesloten circuit elimineert de het schrapen problemen door gedemineraliseerd proceswater binnen de koelrollen met gesloten circuit in werking te stellen zodat het schrapende probleem op het laagste niveau als niet volledig uitgeroeid wordt verminderd.
 
Energie - besparing
De veranderlijke frequentiecontrole (VFC) is een optie voor flexibele aanpassing van het aantal en de snelheid van werkende koelventilators aan omgevingstemperatuurveranderingen, de gegevens waarvan bij een bepaald cijfer kunnen worden vooraf ingesteld. Tijdens wintertijd, automatisch op houdt het nevelwater wanneer de omgevingstemperatuur op een bepaald niveau gebruikend slechts een vastgesteld aantal werkende ventilators om aan de minder zware het koelen eisen te voldoen laat vallen.
 
Waterbesparing
CCCT-het systeem keurt omloop de met gesloten circuit van 100% voor procesvloeistof die goed water van verlies in om het even welke vorm bespaart. Het speciale schot wordt gebruikt om het onvermijdelijke verlies van het nevelwater tot het laagste punt zonder negatief gevolg op de het koelen efficiency te verminderen. De prominente aard van de waterbesparing is één van de belangrijkste factoren die het populaire gebruik van koeltoren met gesloten circuit beslissen.
 
Ruimtebesparing
De koeltoren met gesloten circuit wordt ontworpen om binnen zeer beperkte ruimte te werken, die van 1/4-1/5 dat van open koelsysteem rekenschap geven, die om het even welke vorm van grondbouw bewaren. Het efficiënte schot van de afwijkingseliminator laat koeltorens dat met gesloten circuit toe worden gebruikt binnen dicht bij productielijn zonder groud nat te maken.
 
Investeringsbesparing
De koeltoren met gesloten circuit heeft waterbassin en volledig ingesloten koelrollen voor behoud van koelwater zelf-vastgemaakt dat om het even welke vorm van de kosten van de grondbouw bewaart. Onder open koeltorensysteem, is de grote waterpool een noodzaak om al proces koelwater te leveren, en de verwante investering zal nutteloos zijn als de open koeltoren aan een verschillende plaats moet worden opnieuw geïnstalleerd.
 
Gebruikersvriendelijk
Kan de Yanye koeltoren met gesloten circuit via afstandsbedieningpaneel met welomlijnde functionele drukknoppen en digitaal beeldschermsysteem worden gecontroleerd. Het automatische Lichte & Correcte alarmsysteem is geïnstalleerd om de exploitant aan extreme arbeidsvoorwaarden op tijd te herinneren van het koelsysteem voor aanpassing; VFC-de technologie is beschikbaar voor het automatische plaatsen van de gegevens van de koeltorenverrichting na omringende veranderingen zonder menselijke interferentie. Het systeem van de computercontrole is ook mogelijk onder hoogst verfijnde het koelen systeemvereisten.
 
Langere Levensverwachting
In plaats van de goedkeuring van houten structuur of pvc vult het koelen, is de koeltoren met gesloten circuit samengesteld uit koper of koolstofstaal koelrollen, structureren het zink-aluminium gegalvaniseerde het staalgeval en roestvrije staal enz. die de probleemloze levensduur van koeltoren met gesloten circuit verlengt.
 
Gemakkelijk Installatie en Onderhoud
De installatie van koeltoren met gesloten circuit omvat slechts de verbinding van leidingen en elektrosysteem die zelfs door technische arbeiders kan worden gedaan zonder opleiding.
wegens de schrapen-vrije aard van koeltoren met gesloten circuit, heel wat menselijke inspanningen voor maandelijks of driemaandelijks onderhoud kan worden gespaard, die normaal wegens de bezige productieplanning worden veronachtzaamd en neigen om plotseling einde met lange accummulation te veroorzaken van het schrapen.
Het kiezen van koeltoren met gesloten circuit komt deel van onze verantwoordelijkheid uit te maken voor bescherming van het leven en milieu met brandkast & het bewaren van industriële het koelen oplossingen

Contactgegevens
SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD

Contactpersoon: Peter.Zeng

Tel.: +8613918233461

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)