INDUSTRIEEL HET MATERIAALco. VAN SHANGHAI YANYE, LTD

Wij voorzien Brandkast, Besparing, en duurzame het Koelen Oplossing!!

Ben de beste globale koelleider!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD

Van goede kwaliteit gesloten koeltoren voor verkoop
Van goede kwaliteit gesloten koeltoren voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD
Open stijl Koeltoren

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : YAN-MERK EN JIANGFAN-HET KOELEN
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 2000-4999
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

Is industrieel Koel het Materiaalco. van Shanghai Yanye, Ltd (YANYE die koelen) een productieinstallatie voor voorziening van diverse industriële & commerciële het koelen oplossingen. Het systeem strekt zich van het koelen van water uit aan gas, olie en diverse industriële vloeibare media, met een sterke nadruk op de productie van koeltorens met gesloten circuit en verdampingscondensatoren.

 

Het gevestigd in zowel Shanghai als Wuxi-steden, YANYE-bezit Koelen één van het grootste productiewerkingsgebied van moderne koeltoren met gesloten circuit en verdampingscondensatorvervaardiging die in China, een gebied van ong. 30,000 vierkante meters behandelen, met een assemblageworkshop van 18.000 vierkante meters.

 

Met buitengewone kwaliteit en uitstekende vervaardigingstechniek, Yanye-heeft het Koelen brede erkenning van klanten op het gebied van thermische behandeling, metaal & het plastic smelten, het smeden, airconditioning, compressor, elektrische centrale en de chemische industrieën enz. gewonnen. Met grote reputatie, GOED is eerbaar om haar koelsystemen aan AGC (Japan), Saint-Gobain (Frankrijk), Vaillant (Duitsland), sanmina-Sc.i (de V.S.), Danaher (de V.S.), Stanly (USA), Aichelin (Oostenrijk), Mecaplast (Frankrijk) en de globale belangrijke beelden van China Telecom geleverd te hebben enz.


Met constant enthousiasme, ijvert het KOELteam van YANYE voor het doel om één belangrijke onderneming in de internationale lijnen te worden.

 

SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD     SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD

 

SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTDSHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD

 

SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD   

SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD

SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTDSHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTDSHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD

Contactgegevens
SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD

Tel.: +86--15800383508

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)