INDUSTRIEEL HET MATERIAALco. VAN SHANGHAI YANYE, LTD

Wij voorzien Brandkast, Besparing, en duurzame het Koelen Oplossing!!

Ben de beste globale koelleider!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Productenopen koeltoren

Industriële Water Gekoelde Koeltoren, Open het Opnieuw circuleren Koelsysteem

Van goede kwaliteit gesloten koeltoren voor verkoop
Van goede kwaliteit gesloten koeltoren voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Industriële Water Gekoelde Koeltoren, Open het Opnieuw circuleren Koelsysteem

China Industriële Water Gekoelde Koeltoren, Open het Opnieuw circuleren Koelsysteem leverancier
Industriële Water Gekoelde Koeltoren, Open het Opnieuw circuleren Koelsysteem leverancier Industriële Water Gekoelde Koeltoren, Open het Opnieuw circuleren Koelsysteem leverancier Industriële Water Gekoelde Koeltoren, Open het Opnieuw circuleren Koelsysteem leverancier

Grote Afbeelding :  Industriële Water Gekoelde Koeltoren, Open het Opnieuw circuleren Koelsysteem

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Yanye / Jiangfan
Certificering: ISO9001 2008
Modelnummer: YCT/YNT.CLA

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: I Eenheid
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: PALLET MET FILM HET VERPAKKEN VOOR CONTAINER OCEAANvervoer
Levertijd: 60 dagen
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 299 REEKS/MAAND
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

open circuit cooling tower

,

open loop cooling tower

PersoneelsBescherming van de gezondheid
 
Het open koelwatersysteem is onderworpen aan watervervuiling en, dientengevolge, verspreiden de bacteriën van diverse soorten zich snel om een ernstige bedreiging voor menselijke gezondheden te worden door de bacteriën te verdrijven die damp bevatten. Een populaire ziekte van open waterkoelingssysteem is legionair die mensenleven door longontsteking te veroorzaken in gevaar brengt, die voor mensen die & in de gebouwen met centrale airconditioners leven werken vooral waar is. De koeltoren met gesloten circuit heeft het grootste aandeel van koelwater die binnen ingesloten lijn doorgeven, dus is niet onderworpen aan watervervuiling. De speciaal ontworpen luifels niet alleen verminderen de beperkte afwijking van het nevelwater op minimumniveau, maar ook houd effectief buitenzonlicht en deeltjes van het ingaan van het torenbassin cultiverend tegen de groei van bacteriën.
 
Buis het Schrapen
PreventionMost die die & problemen schrapen bevuilen wordt veroorzaakt door onzuiverheden in het koelen van buizen door proces koelwater worden gebracht, dat gemakkelijk het materiaal van de hitteverwerping zoals smeltende ovens zal beschadigen, sommige gevallen waarvan de kwesties van de personeelsveiligheid impliceren. Voor ander materiaal zoals centrale airconditioner, generators, compressoren enz., het schrapen zijn de problemen één van de belangrijkste redenen voor lagere verrichtingsefficiency en het verzuren van onderhoudskosten. De koeltoren met gesloten circuit elimineert de het schrapen problemen door gedemineraliseerd proceswater binnen de koelrollen met gesloten circuit in werking te stellen zodat het schrapende probleem op het laagste niveau als niet volledig uitgeroeid wordt verminderd.
 
Energie - besparing
 
De veranderlijke frequentiecontrole (VFC) is een optie voor flexibele aanpassing van het aantal en de snelheid van werkende koelventilators aan omgevingstemperatuurveranderingen, de gegevens waarvan bij een bepaald cijfer kunnen worden vooraf ingesteld. Tijdens wintertijd, automatisch op houdt het nevelwater wanneer de omgevingstemperatuur op een bepaald niveau gebruikend slechts een vastgesteld aantal werkende ventilators om aan de minder zware het koelen eisen te voldoen laat vallen. Het systeem van watersavingccct keurt omloop de met gesloten circuit van 100% voor procesvloeistof die goed water van verlies in om het even welke vorm bespaart. Het speciale schot wordt gebruikt om het onvermijdelijke verlies van het nevelwater tot het laagste punt zonder negatief gevolg op de het koelen efficiency te verminderen. De prominente aard van de waterbesparing is één van de belangrijkste factoren die het populaire gebruik van koeltoren met gesloten circuit beslissen. De ruimtesavingclosed-krings koeltoren wordt ontworpen om binnen zeer beperkte ruimte te werken, die van 1/4-1/5 dat van open koelsysteem rekenschap geven, die om het even welke vorm van grondbouw bewaren. Het efficiënte schot van de afwijkingseliminator laat koeltorens dat met gesloten circuit toe worden gebruikt binnen dicht bij productielijn zonder groud nat te maken.
 
Investeringsbesparing
 
De koeltoren met gesloten circuit heeft waterbassin en volledig ingesloten koelrollen voor behoud van koelwater zelf-vastgemaakt dat om het even welke vorm van de kosten van de grondbouw bewaart. Onder open koeltorensysteem, is de grote waterpool een noodzaak om al proces koelwater te leveren, en de verwante investering zal nutteloos zijn als de open koeltoren aan een verschillende plaats moet worden opnieuw geïnstalleerd.
 
Gebruikersvriendelijk
 
Koeltoren de met gesloten circuit van YANYE kan via afstandsbedieningpaneel met welomlijnde functionele drukknoppen en digitaal beeldschermsysteem worden gecontroleerd. Het automatische Lichte & Correcte alarmsysteem is geïnstalleerd om de exploitant aan extreme arbeidsvoorwaarden op tijd te herinneren van het koelsysteem voor aanpassing; VFC-de technologie is beschikbaar voor het automatische plaatsen van de gegevens van de koeltorenverrichting na omringende veranderingen zonder menselijke interferentie. Het systeem van de computercontrole is ook mogelijk onder hoogst verfijnde het koelen systeemvereisten. Het langere Leven ExpectancyInstead van de goedkeuring van het houten structuur of pvc-koelen vult, is de koeltoren met gesloten circuit samengesteld uit koper of koolstofstaal koelrollen, structureren het zink-aluminium gegalvaniseerde het staalgeval en roestvrije staal enz. die de probleemloze levensduur van koeltoren met gesloten circuit verlengt.
Gemakkelijk Installatie en Onderhoud
De installatie van koeltoren met gesloten circuit omvat slechts de verbinding van leidingen en elektrosysteem die zelfs door technische arbeiders kan worden gedaan zonder opleiding.
wegens de schrapen-vrije aard van koeltoren met gesloten circuit, heel wat menselijke inspanningen voor maandelijks of driemaandelijks onderhoud kan worden gespaard, die normaal wegens de bezige productieplanning worden veronachtzaamd en neigen om plotseling einde met lange accummulation te veroorzaken van het schrapen.
 

PUNTBeschrijving
SamenvattingTypeVierkante Grensoverschrijdend verkeer Open Koeltoren
ModelCla-150b-1
Hoeveelheid1 eenheden
LawaaiStandaard Open koeltype Met geringe geluidssterkte
≤ 60 db (A) @ 20 M
 
ExploitatievoorwaardenTotaal Gevraagd Stroomtarief129,6 m3 /h= 36L/S
Enig Stroomtarief per Toren150 de Eenheid van m3 /h *1
Inhamtemperatuur34 ℃
Afzettemperatuur29 ℃
Natte-boltemperatuur20 ℃
Temperatuurdaling5.0 ℃
De Druk van het verrichtingswerk100.4kPa
Afwijkingstarief≤ 0,001%
 
Structuur
Sectie
De afmeting van de Toren4000mm*2600mm
De Hoogte van de toren3250mm
De Hoeveelheid van de toren1 eenheden
De Hoeveelheid van ventilator1 eenheid per toren
LadderÉén kant heeft de ladder
ToegangsdeurÉén kant heeft de deur
 
Materiaal van BouwHoger Lichaam(F.R.P)
Onder Lichaam(F.R.P)
Watervijver(F.R.P)
De Tank van de waterzinkput(F.R.P)
Luifel(F.R.P)
Torenbovenkant(F.R.P)
WatersysteemQ235-het Inleggen,
Heet Ondergedompeld Gegalvaniseerd staal
NevelpijpenABS
Het Type van nevelpijpenABS mandpijpen van paraplustijl

▲ Machtsbesparing, Waterbesparing
In de lentetijd of de wintertijd, vergt het geen open ventilatorsysteem om te koelen.
Zo is het zal verminderen het vullen van pvc van de bedrijfskosten.high efficiency, lagere verdamping,
Minder vuil, gemakkelijk schoon te maken en onderhoud.

  • Gemakkelijk Installatie en Onderhoud

De Koeltoren van KEJU komt met de grote pool van het capaciteitswater. de gebruikers hebben niet de pooluitgraving. Riolering schoonmaken is geschikt.

  • Ruimtebesparing

Modulair ontwerp, flexibele lay-out volgens de gebruikersplaats, een gebied van klein, met lange levensuur
Hoog rendement, lage consumptie, het lage uitlogen.

  • Hoog rendement, Lager Energieverbruik

Pvc-de verpakking met hoog rendement, hoog het koelen tarief, heeft maar ook de wind, de functie van de waterinzameling, lage weerstand, laag energieverbruik geleid.

  • Lager Lawaaiontwerp

Bereik de nationale standaarddoelstellingen met geringe geluidssterkte van GB7190.1-1997.
▲ Productverscheidenheid het Koelen
De het koelen vereisten van toepassing op verschillende milieu's, voor een brede waaier van
Verscheidenheid het koelen voorwaarden.
 

Contactgegevens
SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD

Contactpersoon: Peter.Zeng

Tel.: +8613918233461

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)