INDUSTRIEEL HET MATERIAALco. VAN SHANGHAI YANYE, LTD

Wij voorzien Brandkast, Besparing, en duurzame het Koelen Oplossing!!

Ben de beste globale koelleider!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenHet Waterkoeler van de koperrol

De Koeler van het de Rolwater van het grensoverschrijdend verkeerkoper, 415V Gekoelde Waterkoelingstoren

Van goede kwaliteit gesloten koeltoren voor verkoop
Van goede kwaliteit gesloten koeltoren voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

De Koeler van het de Rolwater van het grensoverschrijdend verkeerkoper, 415V Gekoelde Waterkoelingstoren

China De Koeler van het de Rolwater van het grensoverschrijdend verkeerkoper, 415V Gekoelde Waterkoelingstoren leverancier
De Koeler van het de Rolwater van het grensoverschrijdend verkeerkoper, 415V Gekoelde Waterkoelingstoren leverancier De Koeler van het de Rolwater van het grensoverschrijdend verkeerkoper, 415V Gekoelde Waterkoelingstoren leverancier

Grote Afbeelding :  De Koeler van het de Rolwater van het grensoverschrijdend verkeerkoper, 415V Gekoelde Waterkoelingstoren

Productdetails:

Plaats van herkomst: SHANGHAI/JIANGSU
Merknaam: YANYE //BAOFENG/JIANGFAN
Certificering: ISO9001
Modelnummer: YCT/YKT/YNT/CLA/CLB/YKN

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: I Eenheid
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: PALLET MET FILM HET VERPAKKEN VOOR CONTAINER OCEAANvervoer
Levertijd: 70 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 350 vastgestelde maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Schelp: Aluin -aluin-zink gegalvaniseerde staalplaat Machtsaard: 415V/3P/50Hz
Koelrollen: T2 ontzuurde 99,99% Rollen van het zuiverheidskoper Waterbassin: 304 SS staalplaat/Aluin -aluin-zink gegalvaniseerde staalplaat
Windlouvre: Anticorrosief; Zon het beschutten; afwijkingsverwijdering Kopbalpijp: Gegalvaniseerd staal met roestvrije voering
ventilator: Motorrang: IP55; Isolatie: F; Aluin-legering bladen; Asstroom elektrische componenten: Het merk van Schneider
Hoog licht:

copper tube cooler

,

power plant cooling tower

Van het de Koeltorenevapco koper van de koperbuis ontzuurde koeler T2 99,99% Koeltorenbac de koeltoren van de koperbuis:

 

2.2 voordelen voor koeltorens

1) Gesloten lijn
Verhinderend de onzuiverheden in het systeem om de koelbuizen te blokkeren, wordt het zachte water goedgekeurd om oververhitten te vermijden veroorzaakt door te schrapen aan de waterpijpen.

2) Automatische temperatuurcontrole
Het automatische begin/einde bespuitende systeem om doeltreffende controle op de temperatuur van gecirkeld koelwater te bereiken, de temperatuur van het koelwater kan onder 40 ℃ worden gecontroleerd. Met deze functie, worden de water & energiekosten gedrukt tot het laagste punt met intelligente controle aan het aantal van werkende ventilators en begin & einde van nevelpomp.

3) Geen behoefte van waterpool en koeltoren
Lage kosten, kleine ruimteinbezitneming, gemakkelijke installatie en beweging met de lasser.

4) Automatische digitale vertoning van temperatuurcontrole
Efficiënt en gebruikersvriendelijke energie.

5) Koelsysteemstructuur
Gegalvaniseerde ijzerstraal.

6) De uitwisseling van de hoog rendementhitte
Vier zijluifels van de luchtinham leveren voldoende hoeveelheid wind die door koelrollen blazen die het grootste deel van de hitte vergen weg, die het effect via nevel koelwater versterkt wordt die de koelrollen doornemen.

7) Kleine consumptie van zacht water
Het vullen van het zachte water eens is genoeg voor halfjaarlijkse verrichting zonder waterverlies.

Het antivriesmiddel wordt vereist in de wintertijd voor gebieden onderworpen aan vorsttemperatuur.

  1. Antivriesmiddelenoplossingen

In het gebied op grote hoogte waar de temperatuurdalingen scherp tijdens de wintertijd onder 0℃, het omloopwater van koeltoren met gesloten circuit zonder hittelading zelfs soms zullen bevriezen wanneer het omloopwater houdt lopend. Daarom zal genoeg zorg aan de antivriesmiddelenmaatregelen voor deze zorg worden gegeven. Normaal twee antivriesmiddelenoplossingen worden overwogen:
(1) het omloopwater onder bepaalde hittelading zetten, die de watertemperatuur hoger handhaven dan 7℃ (voor lagere hoogtegebied niet hoger dan 3℃). Om deze hittelading te houden, normaal is het gebruik van ondergedompelde straalkachel toepasselijk, ondertussen worden gehandhaafd zal een minimumstroomtarief van het omloopwater.
(2) de beste oplossing wordt voorgesteld het gebruik van antivriesmiddelenvloeistof, zoals glycol. Voor gedetailleerde mengselaandelen, te raadplegen gelieve uw GOED representatief.

  • De glycol (C2H6O2) vloeistof is het belangrijkste ingrediënt voor de meeste antivriesmiddelenmengsels, het negatieve aspect want deze oplossing grotendeels zijn hoge kosten (≈1000USD /Ton) is. Hieronder is een optie van het verwijzingsmengsel:
Glycol (% gew.) 0 10 20 30 40 50 58 80 90 100
Congreal (c) -0.0 -3.5 -8 -15 -24 -36 -48 -47 -29 -13
 
  • De alcohol (CH3OH of C2H5OH) verstrekt meer betaalbare kosten voor toepassing, terwijl de volgende aspecten moeten worden overwogen:

De methanol is giftig, en genoeg zorg moet voor veilige exploitatie worden genomen

De methanol en de Ethylalcohol zijn vluchtig, en na gebruik op lange termijn, kan de dichtheid verminderen. Onder 30% verstrekt de mengselverhouding laagste vluchtig niveau en efficiënt kon in het geval van -20℃ zijn

Voor externe omloop die op nevelsysteem betrekking heeft, zullen bepaalde maatregelen worden getroffen om het nevelwater te vermijden van bevroren het worden in het bassin. Elektro dompel verwarmer onder wordt geadviseerd voor deze overweging.

De nevelpomp moet ook tegen koud weer worden beschermd, en dit kan de thermische materialen zoals zaagstof enz. betreffen.

Nota: Alle chemische addictives moeten met het materiaal en de leidingensystemen compatibel zijn!

Contactgegevens
SHANGHAI YANYE INDUSTRIAL EQUIPMENT CO.,LTD

Contactpersoon: Peter.Zeng

Tel.: +8613918233461

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)